2012. február 29., szerda

ÚJ Bontatlan YOUR SHAPE FITNESS EVOLVED 2012 - Jelenlegi ára: 9 499 Ft


ÚJ BONTATLAN
Your Shape Fitness Evolved 2012
(Játszásához Kinect kiegészítő szükséges,
amit nem tartalmaz csak a DVD-t)
A Your Shape Fitness Evolved új epizódjának hála nem kell konditerembe járni, ha szeretnél fitt formába kerülni; elég, ha bekapcsolod az Xbox 360 konzolt és a Kinectmozgásérzékelőt, és már kezdődhet is a mozgással egybekötött szórakozás!
Az ehhez hasonló fitness-játékok legnagyobb erőssége, hogy az edzés mellettszórakozásnak is tökéletesek, hiszen izgalmas feladatok teljesítésével haladhatunk előre a játékban. Kiválaszthatod, hogy milyen edzésterv szerint szeretnél haladni: rábízod avirtuális edzőre a program kidolgozását, vagy esetleg határozott terveid vannak róla, hogy tested melyik részét szeretnéd jobban átmozgatni?
A játék környezete folyamatosan változik, így - bár végig a nappaliból edzünk - folyamatosan új és új virtuális helyszíneket fedezhetünk fel. Az új Run the Worldmódban például szó szerint körbefuthatjuk az egész világot, és bebarangolhatjuk New York, Párizs vagy London utcáit!
Lehetőségek
Edzés és szórakozás egyszerre:  Teljesítsd a szórakozó feladatokat vagy minijátékokat, és közben növeld állóképességed és hozd még jobb formába magad!
Kövesd végig fejlődésed:  A program nyomon követi teljesítményed és részletes adatokkal lát el fejlődésedet illetően, így könnyebbé válik az eredmények követése!
Érkezés 4-5 munkanap....
TOVÁBBI JÁTÉKOKÉRT Érdeklődj!!



Jelenlegi ára: 9 499 Ft

Az aukció vége: 2012-03-03 21:52
. ÚJ Bontatlan YOUR SHAPE FITNESS EVOLVED 2012 - Jelenlegi ára: 9 499 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése