2012. február 22., szerda

Bükfürdő Wellness Hotel Caramell**** 2éj/2fő/tp - Jelenlegi ára: 42 000 Ft

 AJÁNDÉKUTALVÁNY 2 ÉJ/ 2 FŐ / TELJES ELLÁTÁSSAL  HOTEL  CARAMELL**** !!!
ÉRVÉNYES 2012. 12. 20-IG!   KIVÉVE KIEMELT ÜNNEPEK !!
AZ IDŐPONTOT  A SZÁLLODÁVAL KELL EGYEZTETNI !!
ÜDÜLÉSI  CSEKKET NEM ÁLL MÓDOMBAN ELFOGADNI !
A Hotel Caramell**** az ország első holisztikus gyógy- és wellness szállodája. Elsőként itt lehet egy helyen igénybe venni a magas színvonalú gyógyászati és wellness szolgáltatásokon túl, teljes körű természetgyógyászati, holisztikus és ezoterikus szolgáltatásokat.
 
A Feng Shui elvei alapján energetizált szálloda rendelkezik egy ún. holisztikus központtal is. A holisztikus módszerek közös jellemzője, hogy megteremtik a test, lélek és szellem mindenki számára elengedhetetlen energetikai egyensúlyát, rendkívüli módon erősítik az immunrendszert, számos esetben pedig relaxációs és méregtelenítő hatásuk is van.
A lelki-mentális harmónia eléréséhez az asztrológia, a pszichológia vagy akár az ősi kínai harcművészeten és meditációs mozgásokon alapuló Tai-chi is igénybe vehető.
 
Magas színvonalú, hagyományos gyógyászati szolgáltatásokat is nyújt saját, jól felszerelt gyógyászati központjában, ahol reumatológus és fizioterápiás szakorvosok, valamint szakmailag jól felkészült személyzet áll a gyógyulni vágyók rendelkezésére, szaktudásukkal remekül kiegészítve a büki gyógyvíz jótékony hatását.
 
A szálloda barátságos wellnessrészlegében minden megtalálható, ami manapság egy színvonalas szállodától elvárható. A vendégek jóllétéről gondoskodik a különleges hangulatú élményfürdő, a szaunavilág (finn szauna, infraszauna, tepidárium színterápiával, gőzfürdő aromaterápiával) a sóbarlang, és a különféle masszázsok és fürdők, mint az Ayurveda, Lávaköves, Shiatsu, Kenbiki, Japán (Yumeiho), Mézes vagy Thai masszázs.
 
A sportolni vágyók többféle hagyományos és távol-keleti programok, mint például a jóga, Chi Kung vagy a Tai-Chi, közül választhatnak. A környék adottságai kitűnő terepet nyújtanak a kerékpározók és az egyre népszerűbb Nordic Walking szerelmeseinek.
 
A szépségszalonban a legmodernebb szépségápolási és testkezelési terápiák vehetők igénybe.
 
Az étlapon a magyar konyha specialitásain kívül a különféle nemzetek ételkülönlegességei is megtalálhatók.
 
A szálloda kiváló helyszínt nyújt kisebb konferenciák, csoportos üzleti megbeszélések, előadások, családi rendezvények és esküvők megtartására.
 
 
Hotel Caramell**** - Pihenni bárhol tud. Nálunk újjászületik.


Jelenlegi ára: 42 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-24 15:15
. Bükfürdő Wellness Hotel Caramell**** 2éj/2fő/tp - Jelenlegi ára: 42 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése