2011. október 26., szerda

Mosódió próba csomag (nálam a legolcsóbb) - Jelenlegi ára: 1 Ft

Itt egy adag 7 db-os próbacsomagra tudsz licitálni, ami min. 4 mosásra elegendő.
Milyen lenne, ha az éves mosószeradagod elférne egy 1 kg-os csomagban???
A mosódió kis helyet foglal és nagyon hatékony, mert egy adaggal 3-4-5 alkalommal is moshatsz! Ha száraz helyen tárolod, 2 évig (vagy tovább) is eláll, nem szökik meg belőle a hatóanyag, változatlan hatásfokkal "működik".
Tudtad, hogy minden vegyi anyag, ami a bőrödhöz ér, már 10 perc után kimutatható a véráramban? Ez vonatkozik a krémekre, mosogató- és tisztítószerekre, de a ruhák szálai között megtapadt mosószermaradványokra is, hiába öblítenek olyan sokszor és olyan sokáig a mosógépek...
Ha Te is szívesen csökkentenéd családod "vegyianyag-terhelését", esetleg már van allergiás, ekcémás, pikkelysömörös beteg a szeretteid között, akkor JÓ HELYEN JÁRSZ!
Kedvencünk, a mosódió, 100%-osan antiallergén és környezetbarát, mert a "hagyományos mosószerekkel" ellentétben nem tartalmaz agresszív foszfátokat és tensideket, vagyis olyan anyagokat, melyek szennyezik környezetünket, és melyek az allergiásoknál és különféle bőrbetegségekben szenvedőknél bőrirritációt okozhatnak.
Növényi szappannal az általános szennyeződések ellen:
A mosódió a Sapindus mucorossi kimagozott termése, mely a szappanfafélék családjába tartozik. Ezek a trópusi és szubtrópusi növények a bennük található különleges hatóanyagnak, a saponinnak köszönhetik nevüket. A saponin meleg vízzel érintkezve enyhén habzani kezd, jelentős mosóerővel bír, és úgy hat, mint a szappan. A saponin nagyon kíméletes vízlágyító, meglepő puhaságot és selymességet ad a ruháknak, ez elsősorban a farmereknél és a törölközőknél feltűnő.
Sokoldalú
Felhasználása sokrétű, a mosáson kívül - különböző módon elkészítve – egyéb célokra is felhasználhatjuk a háztartásban: mosogatáshoz, mosdáshoz, hajmosáshoz, autómosáshoz, felmosáshoz, sőt házi kedvenceink (kutya, macska) fürdetéséhez, ezen kívül hatásos a levéltetvek ellen is.
Érdekességek a mosódióról
A mosódió nemcsak mosáshoz használható: 6-8 dióhéjat 1 liter vízben 5-10 percig főzve olyan oldatot kapunk, mely használható samponként (nem habzik ugyan, de azért tisztít) akár házi kedvencek fürdetéséhez is, általános háztartási tisztítószerként, kézmosószerként, vagy levéltetvek ellen permetszerként.
Ugyanez a főzet használható hígítva a ruhák kézi mosásához.
Kiárusítok sok mindent 1 ft-ról és 100 ft-ról. Válogasd kedvedre : )
Ez ITT AZ apróbetűs rész:
Az Európai Unió országaira vonatkozóan: 2004. 01. 01. -én életbe lépett új, a magán adás-vétel jogokat szabályozó törvény értelmében: Az összes aukcióra bocsátott termék és/vagy  áru adásvétele során AZ eladót nem terheli semmiféle garancia, felelősség, vagy visszavételi kötelezettség a vevőjével szemben. A vevő ezt a vásárlásával elismeri és tudomásul veszi.
Ennek a figyelmeztetésnek AZ aukció leírásában szerepelnie kell, egyébként a magánszemély 1 évig terjedő garanciát kell adjon AZ eladott termékre.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-11-11 17:00
. Mosódió próba csomag (nálam a legolcsóbb) - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése